Creditcard bingo


Creditcard bingo is erg populair aan het worden. Bingo spelen en betalen met je creditcard. Je kan gelijk vanaf je creditcardrekening geld storten om zo het online bingo voor echt geld te gaan spelen. Heel makkelijk, zonder omwegen en je kan ook nog eens zelf het te storten bedrag bepalen. Je blijft dus niet bezig, maar je kan in een enkele storting het gewenste bedrag op je account storten. Daarnaast worden er ook dikwijls bonus dagen georganiseerd. Dan kan je makkelijk, eenvoudig en snel gebruik maken van de creditcard bingo bonus en kan je met een groter bedrag het online spelen beginnen dan je gestort hebt.

Dat is zeker met een start van het online kienen heel erg handig. Daarom dat Flabingo je ook gelijk al een bonus op je eerste storting geeft als je voor creditcard bingo kiest en een minimum bedrag van 10 euro stort. Flabingo verdubbelt dat je storting tot een maximum van 100 euro. Zo kan je dus met een fors hoger bedrag het online bingo spelen beginnen dan je ├╝berhaupt gestort hebt. Dit scheelt weer mooi wat geld tijdens het online bingo spelen en zo hoef je nog geeneens de bingo te winnen om je eerste bonus al te pakken te krijgen. Heel makkelijk en eenvoudig met een storting via je creditcard en je eerste storting die je bij deze website doet wordt automatisch verdubbelt, meld je dus snel aan en krijg tot 100 euro bonus!

Zonder omwegen

Zonder moeilijk te doen het creditcard bingo beginnen, dat is altijd het geval! Je stort namelijk direct vanaf je creditcardrekening en hoeft daarom geen zorgen te maken over je geld. Er bestaan ook mogelijkheden om met online betaling programma’s je tegoed te storten, maar hiervoor moet je altijd weer een aanmelding verrichten. Daarnaast moet je het tegoed op je account bij het online betaling programma weer opwaarderen voordat je iets kan kopen of bestellen. Hierdoor raak je een hoop kostbare tijd kwijt die je niet kwijt zou raken als je ervoor kiest om creditcard bingo te spelen. Het zou dan ook zonde zijn om je bij een online betaling programma als moneybookers of neteller aan te melden terwijl je het geld ook direct op je rekening kan storten. Dit scheelt enorm veel tijd en daarom is het creditcard bingo spelen ook zo enorm populair bij de vele online spelers.

Gratis bingo

Voor je de keuze moet maken of je creditcard bingo voor echt geld gaat spelen mag je het eerst een gezellig uitproberen. Bij aanmelding bij flabingo krijg je gelijk de eerste 3 euro gratis. Zo kan je snel het online kienspel beginnen en hoef je nergens over na te denken. Het fijne aan deze gratis bingo bonus is dat je ook helemaal nog geen storting hoeft te doen voor je het bingo spelen bij flabingo kan beginnen. Het begin is gewoon helemaal gratis en hierdoor kan je dus eerst de sfeer proeven en kijken of dit spel goed bij je past. Gelukkig kunnen we uit ervaring zeggen dat het flabingo bingospel enorm bevalt bij de vele online bingo spelers en dat het er over het algemeen heel erg gezellig is. Er is dus kort gezegd geen reden om je niet aan te melden bij deze website, want je kan het gewoon gratis uitproberen en je zit nergens aan vast als je een account aanmaakt. Het zou wel zonde zijn als je niet meer verder speelt, want het is er altijd enorm gezellig en vrijwel altijd zijn er tientallen mensen online. Zo kan je dus gezellig het online bingospel spelen zonder je zorgen te maken over geld, zelf bij creditcard bingo is dit dus mogelijk. Wacht dus niet langer en meld je aan bij Flabingo!