Nieuwe bingo aanbieder


Flabingo is een nieuwe bingo die één van de meest jongste aanbieders op de bingo markt is. Dit is eigenlijk alweer dubbel, want ze bestaan al een aardige poos en zijn ook al heel erg populair. Wat mede komt door hun mooie en unieke bingospel welke je overigens gratis kan beginnen te spelen. Je krijgt na het voltooien van je registratie namelijk een gratis bingo bonus bij deze nieuwe bingo aanbieder van 3 euro. Zo krijg je dus de tijd en ruimte om het spel een uit te proberen en hoef je dus niet te beginnen met een storting voordat je de nieuwe bingo online kan uitproberen van Fla. Je zit overigens nergens aan vast als je de registratie begint bij Flabingo, dus je hoeft niet bang te zijn dat je straks verplicht bent om geld te storten, want het is allemaal jou keuze. Zo kan je dus eerst kijken hoe gezellig het is bij het deze website en hoef je niet eerst te beginnen met een storting voordat je het spel kan beginnen te spelen. Ideaal om te beginnen, dus wanneer je geïnteresseerd bent kun je via de onderstaande link al snel beginnen te spelen in het leuke Kienspel.

Storting bonus

De eerste bonus die je naast de gratis bingo bonus bij deze nieuwe bingo aanbieder tegen komt is de eerste storting bonus. Hiervoor moet je wel een storting van minimaal 10 euro doen, dus een telefoontje(s) komen niet in aanmerking voor een bonus. Ook niet wanneer deze een gezamenlijke waarde hebben die de 10 euro overschreven is. Daarom is het wel handig om eerst te overwegen of je echt voor geld bingo wilt spelen bij deze gezellige nieuwe bingo aanbieder, want dan is het handiger om eerst een storting te doen, want met een storting van 10 euro krijg je dus 20 euro speeltegoed om het bingospel te beginnen. De bonus op je eerste storting van minimaal 10 euro is namelijk gegarandeerd 100%, dus zeker de moeite waard om mee te pakken als je net begint met het online nieuwe bingo spelen bij Flabingo. Het is dan ook niet gek dat sommige spelers er voor kiezen om de eerste keer wat meer te storten als ze normaal zullen storten, want het is immers een leuke bonus die je gratis bovenop je gestorte bedrag krijgt.

Over het algemeen word er elke woensdag een nieuwe bonus dag georganiseerd. Op deze dag krijg je dus bovenop je storting van minimaal 10 euro het gestorte bedrag bovenop je speeltegoed gezet. Zo krijg je dubbel waar voor je geld en loop je dus een groot voordeel op. Let daarom even goed op, want het kan soms beter zijn om begin van de week een klein(er) bedrag te storten als je door je speeltegoed heen bent en dan op woensdag, wanneer je dus een mooi bonus boven op je nieuwe speeltegoed krijgt, een grotere storting te doen. Zo kan je dus enorm veel besparen als je aan het online bingo spelen bent, wat ook zeker de moeite waard is als je bij de nieuwe bingo aanbieder Flabingo begint te spelen voor echt geld.

Nieuwe chatfunctie

De nieuwe chat van Flabingo is erg populair en zeker de moeite waard om je ervoor aan te melden. Elke bingo kamer is namelijk voorzien van de nieuwe bingo chat, dus je kunt altijd tijdens het kienen spelen chatten met andere mensen. Je hoeft dus niet tegen verveling op te lopen wanneer je gaat spelen bij deze aanbieder, maar je kunt daarentegen gezellig met andere spelers chatten. Zeker wanneer je er een langere tijd speelt en je begint je mede spelers te kennen kan het heel erg gezellig worden. Trouwens, het voordeel aan de nieuwe bingo is dat het nog niet zo enorm groot is. Er spelen al wel veel mensen, maar wel minder als op de grote websites. Daarom is de onderlinge band ook groter bij Flabingo, want iedereen kent elkaar bijna wel en zo wordt het dus nog stukken gezelliger en het is dan ook zeker de moeite waard om bij deze nieuwe bingo aanbieder voor geld te gaan spelen.